Schalke 04 clinic bij DBGC

12.01.2018

Beste spelers en ouders van sv D.B.G.C,

sv D.B.G.C wordt op 24 oktober 2018 omgetoverd tot een echte FC Schalke 04-trainingslocatie. Jullie krijgen de kans om samen met andere voetballers uit de regio te trainen volgens de visie van de Duitse topclub FC Schalke 04. Onder de begeleiding van gecertificeerde trainers kunnen jullie de meest fantastische voetbaldag beleven en jullie voetbaltalent ontwikkelen.

Er zijn slechts een beperkt aantal aanmeldingen mogelijk en hierbij geldt helaas dat vol ook echt vol is. Meld je dus snel aan via www.schalkeauftournee.nl/aanmelden en verzeker je van je plekje bij deze gave voetbaldag.
Bij aanmelding krijg je een origineel voetbalshirt van FC Schalke 04. Om de samenwerking met sv D.B.G.C te vieren, ontvangen onze spelers van 6 t/m 15 jaar tot 19 januari gratis een naam en rugnummer op het FC Schalke 04 voetbalshirt. 

Om je gratis naam en rugnummer te ontvangen, dien je de kortingscode SHIRTKONING in te vullen op het aanmeldformulier. Meld jij je samen met je broertje(s) of zusje(s) aan dan kun je gebruik maken van de kortingscode SHIRTKONING2 of SHIRTKONING3.
Let op: je hebt 7 dagen om gebruik te maken van de kortingscode

Wil jij deelnemen aan deze gave voetbalervaring? Zorg dan dat je er op 24 oktober 2018 bij bent en meld je vandaag nog aan via www.schalkeauftournee.nl/aanmelden.
Mit Königsblauen Grüße.

Het bestuur

Nieuwsoverzicht
© s.v. D.B.G.C Ontwikkeld en gesponsord door: Quest Media. Onderhoud: WeDesignIt