Aanmelden Winterkamp 2017

09.10.2017


Beste jeugdleden (6 t/m 14 jarigen),
We gaan al weer aardig richting het einde van het jaar en zoals de meesten wel zullen weten zal dan onder andere het inmiddels traditionele winterkamp worden georganiseerd. Dit jaar zal het winterkamp georganiseerd worden op donderdag 28 en vrijdag 29 december.

Het winterkamp is een tweedaags feestje met overnachting. Ideaal om jonge kinderen bijvoorbeeld te laten wennen aan het zomerkamp. De eerste dag zullen we allerhande vooral niet voetbalactiviteiten organiseren en de tweede dag zullen we in de Grutterswei doorbrengen.
Het definitieve programma en overige bijzonderheden zullen enige dagen voor aanvang van het kamp aan de deelnemers bekend worden gemaakt.
Zoals hierboven vermeld is het winterkamp bestemd voor jongens en meiden van 6  t/m 14 jaar (pupillen en C-junioren). Heb je zin om dit leuke gratis evenement mee te beleven, kun je je aanmelden bij Teun van Noord. Dit kan via e-mail (t.noord@chello.nl) of dit formulier formulier uiterlijk 10 december 2017 door de bus te gooien op Wilhelminastraat 27.

 

 

Nieuwsoverzicht
© s.v. D.B.G.C Ontwikkeld en gesponsord door: Quest Media. Onderhoud: WeDesignIt