Hoofdveld officieel in gebruik genomen

29.10.2017

Hoofdveld officieel in gebruik genomen

Onder het toeziend oog van genodigden, supporters en andere belangstellenden is afgelopen zaterdag 28 oktober het gerenoveerde hoofdveld officieel geopend.  De voorzitter bedankte in zijn toespraak alle medewerkers die hebben bijgedragen aan de totstandkoming van deze renovatie. Niet in het minst een dankwoord aan alle vrijwilligers en verder ook sponsors en de Vrienden van DBGC die met hun bijdrages garant stonden voor nieuwe doelen en nieuwe dug-outs. Ook de jubileumcommissie die de tent voor het terras schonk, bleef niet onvermeld.

De voorzitter sprak de wens uit nu door te pakken met de renovatie van ons sportpark. De entourage van het hoofdveld is schitterend geworden. Liefst zouden we op niet al te lange termijn ook veld 2 van een soortgelijke omheining voorzien. Achter de schermen is er al een bijdrage in het vooruitzicht gesteld maar om daadwerkelijk te kunnen starten met de aanpak rond veld 2 moeten er nog heel wat stappen worden gezet. We hopen dat we voldoende toezeggingen krijgen om dit project op te pakken.

Na de toespraak van voorzitter stapten de spelers van DBGC 1 en SSV’65 met de minipupillen van beide clubs aan de hand in een blauwwitte confettiregen het veld op. Het zag er lang naar uit dat de opening beklonken zou worden met een overwinning voor DBGC na een wonderschone goal van Yannick Lugthart. Uiteindelijk moest DBGC alsnog de gelijkmaker van SSV ‘65 incasseren: 2 – 2 was de einduitslag.

Nieuwsoverzicht
© s.v. D.B.G.C Ontwikkeld en gesponsord door: Quest Media. Onderhoud: WeDesignIt