“tegemoetkoming” gedupeerde Schalke 04

01.08.2018

Beste Schalke 04 clinic gedupeerden,

Eerder dan verwacht heb ik een e-mail bericht van Schalke 04 ontvangen waarin ze aangeven dat ze de gedupeerden tegemoet willen komen!?!?! Waarschijnlijk hebben ze mijn email niet helemaal goed begrepen, aangezien ik niet een van de gedupeerden ben.

Desondanks lijkt het me dat deze “tegemoetkoming” geldt voor iedere gedupeerde die reclameert bij Schalke 04. Tegemoetkoming heb ik maar tussen aanhalingstekens geplaatst, want het is een tegemoetkoming die ook weer de nodige kosten met zich mee gaat brengen (vervoer naar en van Gelsenkirchen zijn voor eigen kosten zo te zien).

Het is vervelend om te constateren, maar ik denk dat er verder geen financiële genoegdoening komt voor de reeds gemaakte (inschrijf)kosten vanuit Schalke 04.

Mochten jullie op het aanbod van Schalke 04 in willen gaan, dan kunnen jullie vóór 5 augustus een e-mailbericht sturen aan de klantenservice van Schalke 04 via kundenservice@schalke04.de.

Namens de jeugdcommissie,

Teun van Noord.

 

Ondergaand het bericht van de klantenservice van Schalke 04:

Beste Schalke 04 voetbalvriend,

hartelijk bedankt – u heeft ons een e-mail gestuurd om ons te laten weten dat u ook een van de vele getroffenen bent, die een voetbalkamp hebben geboekt bij het bedrijf Sporting Events, maar dat heeft toen niet plaatsgevonden.

Sporting Events heeft deze voetbalkampen georganiseerd in de Benelux onder hun eigen naam, op eigen risico en voor eigen rekening. Omdat het bedrijf Sporting Events herhaaldelijk en consequent het contract met ons heeft  geschonden, hebben we haar het recht ontzegd, om het merk „Schalke 04“ voor de kampen te gebruiken.

Dat zou Sporting Events er echter niet van hebben weerhouden, de kampen met een ander merk uit te voeren. We weten niet, waarom ze dat niet deed en wat er gebeurde met de aanbetalingen van de vele deelnemers.

Ook FC Schalke 04 heeft aanzienlijke financiële schade geleden door het gedrag van Sporting Events. We hebben juridische stappen ondernomen, om Sporting Events en het management ter verantwoording te roepen. Helaas kunnen we u, met betrekking tot de huidige procedure, momenteel geen verdere informatie over de stand van zaken verstrekken.

Als grote voetbalclub heeft uw brief, en die van vele andere mensen die teleurgesteld zijn door het bedrijf Sporting Events, ons erg geraakt. We willen u en een begeleider daarom graag uitnodigen voor de vriendschappelijke wedstrijd:


FC Schalke 04 – Fiorentina
op 11 augustus 2018 (kick-off: 16.00 uur) in de VELTINS-Arena in Gelsenkirchen.

We verwelkomen u graag als onze gast en hopen u daarmee een plezierige middag te bezorgen. Laat het ons voor 5 augustus  weten, als u ons aanbod wilt  accepteren. Stuur een e-mail naar:


kundenservice@schalke04.de

Vervolgens ontvangt u in de week voor de wedstrijd nog een e-mail met gedetailleerde informatie over de twee tickets (u kunt ze op de dag van de wedstrijd ophalen in de VELTINS-Arena).

Meer informatie over de wedstrijd is te vinden op www.schalke04.de.

Met koninklijke blauwe groeten,
Uw FC Schalke 04

Nieuwsoverzicht
© s.v. D.B.G.C Ontwikkeld en gesponsord door: Quest Media. Onderhoud: WeDesignIt