Van de voorzitter,

22.11.2018

Van de voorzitter,

Het seizoen 2018-2019 loopt zo langzamerhand naar de winterstop (nog enkele weken competitie voetbal) en we kunnen rustig terugkijken op een goede start van onze teams. Uiteraard zijn er altijd teams die net iets te hoog zijn ingedeeld, maar daar ontkom je nu eenmaal niet aan. Wellicht dat de voorjaarscompetitie een iets reëlere indeling met zich mee brengt voor deze teams.
Vanaf het begin van het seizoen spelen nu alle teams in Robey kleding, daar dit seizoen ook de lagere seniorenteams en het damesteam in het nieuw zijn gestoken.
Dit geldt ook voor al onze leiders en trainers van zowel jeugd als seniorenteams, want mede door de inbreng van onze hoofdsponsor Lambert Kwaliteits Kozijnen loopt onze begeleidingsploeg er geweldig bij en kunnen we weer jaren vooruit.
Daarnaast hebben een aantal sponsoren (A.T.O. Logistics, Noordhuys Tomatoes en AM&P) voor trainingspakken gezorgd voor enkele van onze jeugdteams, uiteraard ook van Robey, waardoor deze teams op zaterdag prima voor de dag komen.
We hebben een nieuw item “Vrijwilliger in Beeld” in het leven geroepen, welke via de website en facebook worden verspreid. Dit keer geen grote stukken tekst over de betreffende vrijwilliger, maar een karakteristieke foto met zijn/haar vrijwilligerswerkzaamheden voor onze club.
Achter de schermen wordt momenteel hard gewerkt door een projectteam om onze wensen ten aanzien van de verbouwingsplannen in kaart te brengen. In dit projectteam zitten diverse vrijwilligers uit de vereniging die op hun terrein (bouwtechnisch, elektra, grondwerk, etc.) de nodige knowhow kunnen inbrengen om onze plannen uit te werken. Tijdens de Algemene Ledenvergadering van aanstaande vrijdag zullen wij de voortgang van onze plannen nader toelichten en de door ons opgestelde plattegrondtekeningen laten zien. In hoeverre onze plannen ook daadwerkelijk uitgevoerd kunnen worden is mede afhankelijk van de bereidwilligheid van de gemeente om onze club te ondersteunen.
Zodra er meer duidelijkheid is in de voortgang van onze plannen zullen we iedereen uiteraard verder informeren via website en/of informatie avond(en).
René van den Berg
Voorzitter DBGC

Nieuwsoverzicht
© s.v. D.B.G.C Ontwikkeld en gesponsord door: Quest Media. Onderhoud: WeDesignIt