VRIJWILLIGER IN BEELD (9)

03.01.2019

Wie zijn al die mensen die voor en achter de schermen onze club draaiende houden? Wat doen ze allemaal? Wie tappen de biertjes, wie houden kleding en de kantine schoon? Van de enthousiaste jeugdcoach op matchday tot de kalker en mollenvanger in de daluren...

KEES VAN DER LAAN en COR HANENBERG hebben een lange staat van dienst bij DBGC. Een greep uit de collectie vrijwilligerstaken die de mannen in de loop van de jaren op zich hebben genomen: Sinterklaas (CO), penningmeester (KE), elftalleider (CO), jubileumcommissie (CO), broodjesbezorger elke zaterdagmorgen 07.30 uur (KE), inkoop kantine (CO), keuken en barvrijwilliger (CO+KE).

Als duo COKE komt hun breed talent op het culinaire vlak tot volle ontplooiing. Een paar keer in het seizoen pakken ze samen uit met (niet altijd) eenvoudige, doch voedzame maaltijden waaraan de fijnproevers bij DBGC zich tegoed kunnen doen. Hier treffen Cor en Kees de voorbereidingen voor de poters-met-spek-avond. Met op de achtergrond een inspirerend muziekje vanuit de kantine, dat wel natuurlijk.

VRIJWILLIGERS, ……………………….. je kunt er niet genoeg van krijgen.

Nieuwsoverzicht
© s.v. D.B.G.C Ontwikkeld en gesponsord door: Quest Media. Onderhoud: WeDesignIt