DBGC Gamenight

30.01.2019

In samenwerking met Jochems entertainment gaat Team FC op 15 maart 2019 een Gamenight presenteren op de Koepel. De avond zal onder leiding staan van Tim Jochems en bevat zowel quizrondes als interactieve spellen. Je kan je als team opgeven bij Erol Altan (0643420842), met teams van maximaal 6 deelnemers. Om deel te nemen hoef je geen lid van DBGC te zijn. De avond zal starten om 20:30, en de kantine is geopend vanaf 19:30.

15 maart is de Game Night op DBGC, waar inmiddels al 8 teams zich hebben opgegeven! Omdat het voor sommige wat onduidelijk is, is hieronder een korte uitleg te vinden over wat de Game Night exact inhoudt.

Ronde 1: Quizronde

Ronde 2: Tekenspel: er wordt een creatieveling naar voren gehaald en moet op het whiteboard uitbeelden wat er op zijn briefje staat. Zijn team moet raden wat hij afbeeld.

Pauze

Ronde 3: Emoji Ronde: een quizronde waarbij vragen vervangen zijn voor Emoji’s/Emoticons. De Emoji’s geven cryptisch of letterlijk een film, naam, persoon, boek, etc. weer. Deze emoji’s worden getoond op een scherm.

Ronde 4: 30 seconds Flakkee ronde. Weet jij alles over ons mooie eiland? Leg dat dan maar eens uit in 30 seconden.

Pauze

Ronde 5: Grabbelton: De speler wordt geblinddoekt achter een desk gezet. Een box, met opening aan de publiekszijde, is voorzien van een product. De speler zal door het voelen moeten raden wat er in zit. Deze ronde zal er veel gelachen worden.

Ronde 6: Wie ben ik? De speler krijgt een naam op zijn hoofd en ziet zelf niet wie hij is. Door vragen te stellen kan hij erachter komen welk persoon hij is. Deze vragen stelt hij aan zijn team. Alleen zijn team weet wie hij is, maar mag alleen antwoord geven met ja of nee.

 

Nieuwsoverzicht
© s.v. D.B.G.C Ontwikkeld en gesponsord door: Quest Media. Onderhoud: WeDesignIt