DBGC OPNIEUW TOP-3 BIJ CLUBKAS CAMPAGNE??

08.02.2019

Rabobank Het Haringvliet organiseert opnieuw de Rabobank Clubkas Campagne. Deze actie is een mooie manier om geld in te zamelen. Natuurlijk doet onze club weer mee. Komt DBGC qua opbrengst opnieuw in de top-3 van Hoekse Waard en Goeree-Overflakkee?

Stemmen nodig

Leden van Rabobank Het Haringvliet kunnen in 2019 tussen 22 februari en 11 maart stemmen op de club, die naar hun idee een extraatje verdient. Elk lid mag drie stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 op dezelfde club. Hoe meer leden van de bank op DBGC stemmen, hoe hoger het bedrag dat de Rabobank dit voorjaar op onze rekening stort. Dus stem op ons! De opbrengst van de actie wordt bestemd voor kantinemeubilair en de keukeninventaris.


Steun onze clubkas

Ben jij klant én lid (Lid zijn is gratis!) van Rabobank Het Haringvliet? Stem dan eind februari op DBGC en steun daarmee onze clubkas! Als lid krijg je rond 22 februari een stemcode thuisgestuurd van de Rabobank. Hiermee kun je op onze club stemmen via www.rabobank.nl/hhv.

Wil je meer weten over de Clubkas Campagne of over het lidmaatschap van Rabobank Het Haringvliet? Kijk dan op www.rabobank.nl/hhv

 

Nieuwsoverzicht
© s.v. D.B.G.C Ontwikkeld en gesponsord door: Quest Media. Onderhoud: WeDesignIt