Nieuwe technische staf voor DBGC 2

09.04.2019

Met ingang van volgend seizoen zal Lesley Buijs aan de slag gaan als trainer/coach van DBGC 2. Ben Stroom zal gaan fungeren als elftalleider. Jaap Markus blijft als vlagger verbonden aan het tweede elftal. Lesley Buijs stelt zich in onderstaand stukje kort voor:

Wie ben ik?

Mijn naam is Lesley Buijs. Ik ben 29 jaar en woonachtig in Zierikzee. Ik denk dat ik mezelf wel een kind van de club D.B.G.C. kan noemen. Als voetballer heb ik de gehele jeugdopleiding bij D.B.G.C. meegemaakt en ben ik ook een aantal jaar selectie speler geweest. Naast het voetballen volgde ik een sport opleiding. Via deze sportopleiding heb ik mijn TC3 diploma gehaald. Vanaf mijn 16e ben ik naast voetballer, ook jeugdtrainer geworden bij D.B.G.C. Nadat ik door een zware knieblessure moest stoppen met voetballen ben ik full time jeugd trainer geworden. Hierdoor hield ik binding met mijn club en het voetballen.

JO-19

Ik ben nu 2 jaar trainer/coach van de JO19 bij D.B.G.C. Een hele hechte en talentvolle groep waarmee ik een uitstekende klik heb. Vanaf het begin had de groep vertrouwen in het systeem dat we spelen. Dat traint en coacht erg prettig. Ik ben een trainer die zowel tussen de groep als boven de groep kan staan als het nodig is. Dat zorgt voor een goede sfeer. Een groot deel van deze groep gaat volgend jaar naar de senioren en zij zullen allemaal selectie spelers worden.

D.B.G.C. 2

Voor volgend seizoen ben ik aangesteld als trainer/coach voor het selectie elftal 2 samen met mijn collega/elftalleider Ben Stroom. Een mooie nieuwe uitdaging waar wij heel erg naar uit kijken. Ben is iemand die alle zaken om het voetballen voor mij regelt en overal boven op zit zodat ik mij volledig op het trainen/coachen kan concentreren. Hij houd mij scherp en brengt ook een stuk mentaliteit mee waar iedere voetballer een voorbeeld aan zou kunnen nemen. Ik ben blij met het vertrouwen vanuit de club. De groep van JO19 die overkomt gemixt met oudere ervaren selectiespelers is veel belovend. Mijn grootste uitdaging hierin zal zijn om hier een team van de maken. Een andere doelstelling is om de selectie, het 2e en 1e elftal dichter naar elkaar te brengen zowel in het groepsgevoel als in niveau. Bij het 2e elftal is het bekend dat er wel eens spelerswisselingen zijn door de samenwerking met het 1e elftal. Aan ons de taak om het elftal toch stabiel te houden door duidelijke afspraken te maken.

Nieuwsoverzicht
© s.v. D.B.G.C Ontwikkeld en gesponsord door: Quest Media. Onderhoud: WeDesignIt