Overlijdensbericht Goof Kroon

10.04.2019

Begin van de week bereikte ons het droevige nieuws van het overlijden van ons lid en oud bestuurslid Goof Kroon.
Al vrij snel na de oprichting van DBGC werd Goof lid van onze club en is hij diverse jaren als speler actief geweest binnen de vereniging.
Na gestopt te zijn als speler heeft hij zich vele jaren ingezet voor de werkploeg binnen de club en was hij bij elk klus(je) wel aanwezig.
Daarnaast heeft Goof maar liefst 15 jaar zitting gehad in het bestuur, waarbij hij als afgevaardigde van het bestuur vrijwel altijd aanwezig was  bij de wedstrijden van het 1e elftal.
Hij was als lid van de bouwcommissie ook heel nadrukkelijk betrokken bij de bouw van de kleedkamers 1-6, welke in 1994-1995 zijn gebouwd.
Na zijn actieve rol als bestuurslid hebben we Goof nog heel veel jaren als trouw supporter van onze vereniging langs de lijn gezien.

Uit respect zal er aanstaande zaterdag een minuut stilte worden gehouden bij de wedstrijd van DBGC 1 en zullen er rouwbanden worden gedragen.
Vrijdagavond is er vanaf 19.00 uur gelegenheid tot condoleren in dienstencentrum, Bernhardstraat en zaterdag is de afscheidsbijeenkomst in Heinenoord.

Wij wensen zijn vrouw Jannie, zijn kinderen, (achter)kleinkinderen en verdere familie veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Het bestuur

Nieuwsoverzicht
© s.v. D.B.G.C Ontwikkeld en gesponsord door: Quest Media. Onderhoud: WeDesignIt