Coolbergen (MZC'11) naar DBGC

20.04.2019

Geboren Ouwe- Tongenaar uiteindelijk toch bij DBGC aan de bak. Melchior Coolbergen maakt komend seizoen de overstap van MZC'11 uit Zierikzee naar DBGC. Via deze weg stelt hij zich even kort voor.

Ik ben Melchior Coolbergen, 22 jaar oud en sinds 2019 woonachtig in Oude-Tonge. Het voetballen begon pas op mijn 9de bij vv Bruse Boys waarbij ik vanaf mijn 4de tot mijn 8ste woonachtig ben geweest in Italië. Na Italië ben ik met de familie verhuisd naar Bruinisse waar mijn voetbalcarrière begon. Na 6 jaar Bruse Boys ben ik door de verhuizing naar Zonnemaire naar MZC’11 gegaan. Hierbij heb ik bij MZC’11 de B’s en de A’s doorgelopen met een debuut op mijn 16de in het 1ste van Zierikzee. Bij het 1ste heb ik al twee kampioenschappen meegemaakt die van de 2de en 3de klasse.

Het besluit om naar DBGC te gaan kwam voornamelijk door de woon- en werk situatie waarbij het familiebedrijf Ortolanda (Coolbergen) zich in Oude-Tonge bevindt. Daarbij hebben mijn oom Ad Coolbergen en mijn vader Willem-jan Coolbergen vroeger in de jeugd voor DBGC gespeeld. Voor de familie (Coolbergen) een leuke stap waarbij ik me erg verheug op het nieuwe voetbalseizoen bij DBGC.

Welkom bij onze mooie club Melchior!

Nieuwsoverzicht
© s.v. D.B.G.C Ontwikkeld en gesponsord door: Quest Media. Onderhoud: WeDesignIt