VRIJWILLIGER IN BEELD (17)

28.04.2019

Wie tappen de biertjes, wie houden kleding en de kantine schoon? Van de enthousiaste jeugdcoach op matchday tot de kalker en mollenvanger in de daluren...

Als oude bekende NSVV zaterdag 23 maart op bezoek komt bij DBGC is het mooi weer met aardig wat publiek op de Koepel aanwezig. De meeste ogen zijn gericht op het hoofdveld waar het eerste elftal de strijd aanbindt. In de 89ste minuut wordt het 2 – 0 voor DBGC en lijkt de overwinning veilig gesteld. Scheidsrechter Van Luitgaarden vindt echter dat hij nog een klein kwartiertje extra tijd moet bijtellen waarin NSVV nog op 2 – 2 komt. 

Op veld 3 speelt ondertussen DBGC-MO19 tegen de meiden van eveneens NSVV. Zij pakken de tegenstanders uit Numansdorp met 7 – 0 winst wat overtuigender aan dan de heren op veld 1. In deze wedstrijd eist de kalme scheids veel minder nadrukkelijk de hoofdrol op. En eigenlijk hoort dat ook zo. SHANE DE BRUIN is clubscheidsrechter bij DBGC en we mogen blij  zijn dat ook jonge gasten wedstrijden voor DBGC willen fluiten. Niet voor niks bedankt grensrechter Ad Buijs SHANE voor de prima leiding.

VRIJWILLIGERS, ……………………….. je kunt er niet genoeg van krijgen.  

Nieuwsoverzicht
© s.v. D.B.G.C Ontwikkeld en gesponsord door: Quest Media. Onderhoud: WeDesignIt