VRIJWILLIGER IN BEELD(19)

20.05.2019

Wie zijn al die mensen die voor en achter de schermen onze club draaiende houden? Wat doen ze allemaal? Wie tappen de biertjes, wie houden kleding en de kantine schoon? Van de enthousiaste coach op matchday tot de kalker in de daluren .............................

Aandacht voor een wel heel bijzondere vrijwilliger in de op één na laatste editie van de rubriek VRIJWILLIGER IN BEELD van dit seizoen. BART VAN KAMPEN is op De Koepel al jaren de vrijwilliger die onze velden nagenoeg vrij van mollen (en dus molshopen) houdt. In een ver verleden kon het nog wel eens het geval zijn dat de bal, na een schitterende solo waarbij verschillende tegenstanders werden uitgekapt, smoorde in een te laat opgemerkte molshoop. Dat waren de jaren waarin BART soms meer dan 100 mollen per seizoen richting de eeuwige jachtvelden stuurde.

Blijkbaar tellen ook gewaarschuwde mollen voor twee, want alleen de heel dappere durven zich nog binnen de afrastering van onze velden te bewegen. En ook zij zijn niet veilig voor de scherpe spa van onze trefzekere mollenvanger.

 Op de foto loert BART naar de geringste beweging van de grond om toe te slaan, maar vandaag helaas geen buit om trots mee op de foto te gaan.

VRIJWILLIGERS... JE KUNT ER NOOIT GENOEG VAN KRIJGEN!

Nieuwsoverzicht
© s.v. D.B.G.C Ontwikkeld en gesponsord door: Quest Media. Onderhoud: WeDesignIt