VRIJWILLIGER IN BEELD (20)

29.05.2019

Wat doen ze allemaal? Wie tappen de biertjes, wie houden kleding en de kantine schoon? Van de enthousiaste coach op matchday tot de kalker in de daluren .............................

Zaterdag 25 mei half 9 ’s ochtends. Met een vol programma jeugdwedstrijden gaan we op zoek naar nieuwe DBGC-vrijwilligers. Met assistentie van (v.l.n.r.) MANON  ZWANENBURG, ANGEL MAHER, NINA PLOOIJ  en LAURA VAN NOORD probeert het bestuur flyers aan de man (en vrouw) te brengen. Helaas gaat het regenen en is de opkomst van het publiek ietsje minder dan gehoopt. Niettemin hebben we een uurtje later al 6 mensen te pakken die door DBGC benaderd mogen worden om het eens te hebben over een toekomstige vrijwilligerstaak.

Dit seizoen hebben we in de afgelopen 20 afleveringen van deze rubriek allerlei vrijwilligers in beeld gebracht. Inderdaad:  biertjestappers,  schoonmakers, enthousiaste coaches , de kalkploeg en wie al niet meer. Vrijwilligers jong en (wat vaker) oud die er iedere week,  zelfs soms dagelijks zijn, maar ook vrijwilligers die niet te beroerd zijn om incidenteel eens bij te springen als dat gevraagd wordt. Zoals de topmeiden op deze foto. We zijn van plan wat vaker te gaan flyeren. Wil je meehelpen? Graag! Wat is jouw talent voor DBGC?

VRIJWILLIGERS.... DAAR KUN JE NOOIT GENOEG VAN KRIJGEN.

Nieuwsoverzicht
© s.v. D.B.G.C Ontwikkeld en gesponsord door: Quest Media. Onderhoud: WeDesignIt