ONTMOETING MET OUDERS DBGC-JEUGD

17.09.2019

WIE DE JEUGD HEEFT, HEEFT DE TOEKOMST, luidt een bekend gezegde. Bij DBGC vertegenwoordigen meer dan 160 meisjes en jongens  onze club in een van onze jeugdteams. Zaterdagmorgen vanaf 8.30 uur zien de toeschouwers van onze jeugdwedstrijden het plezier dat voetballen in een team met leeftijdgenootjes met zich meebrengt.

Achter al dat spelplezier staan vrijwilligers met een idee: een visie die is omschreven in het DBGC-jeugdbeleidsplan.

Het bestuur en de jeugdcommissie van DBGC willen de ouders/verzorgers van onze jeugdleden graag ontmoeten en bijpraten over de normen en waarden van onze club zoals omschreven in ons jeugdbeleidsplan. Wat betekent het om lid te zijn van DBGC? Gelukkig hebben we de jeugd; de toekomst vraagt betrokkenheid bij wat DBGC wil zijn en behouden.

We proberen de ouders zoveel mogelijk uit te nodigen op het tijdstip dat zoon of dochter aan het trainen is. Op maandag 30 september om 18.45 uur ontvangen we in de kantine op de Koepel de ouders van de jeugdspelers van JO-8, JO-10, JO-11 om nader kennis te maken. Aansluitend om 19.15 uur de ouders van JO-9 en JO-14/2
Dinsdag 1 oktober verwachten we de ouders van JO-7, MO-11 en JO-12 om 18.45 uur. De ouders van JO-13 en JO-14/1 om 19.15 uur.

Komt een van de andere tijdstippen u beter uit? Dan mag u ook daar aansluiten.

Trainers/leiders die in de gelegenheid zijn, zijn uiteraard ook van harte welkom.

Een half uurtje om elkaar en DBGC (nog) beter te leren kennen. Wij denken dat het waardevol is. U ook??

Het is de bedoeling later in het seizoen ook nog een avond te organiseren voor de ouders van de oudere jeugdspelers van JO-16 en JO-19.

Met vriendelijke groet,
Jeugdcommissie en bestuur DBGC.

Nieuwsoverzicht
© s.v. D.B.G.C Ontwikkeld en gesponsord door: Quest Media. Onderhoud: WeDesignIt