Winnaar Adviesgroep De Vogel penalty-bokaal

08.10.2019

Winnaar Adviesgroep De Vogel penalty-bokaal

De winnaar van de Adviesgroep De Vogel penalty-bokaal heeft onlangs de felbegeerde prijs in ontvangst mogen nemen. De jongens van de JO9-1 wisten in het seizen 2018/2019 na hun wedstrijd de meeste 'pingels' binnen te schieten en pakten daardoor de beker. Volgens één van de spelers is dit zeker niet de laatste prijs die dit seizoen wordt binnen gesleept. Gefeliciteerd mannen!

Penalty-bokaal

Gedurende het seizoen worden alle genomen penalty’s van de spelers van de JO8 en JO9-teams bijgehouden. Aan het einde van het seizoen zal blijken wie zich de winnaar mag noemen van de Adviesgroep De Vogel penalty-bokaal. 

Over Adviesgroep De Vogel

Adviesgroep De Vogel biedt alle particulieren en bedrijven van Goeree-Overflakkee de zekerheid van passende financiële oplossingen tegen concurrerende prijzen: van de eenvoudigste jeugdspaarrekening of bromfietsverzekering tot de meest complexe oudedagsvoorziening, woningfinanciering of bedrijfsadvies. Dankzij een zeer ruim assortiment, een fors aantal gespecialiseerde adviseurs, een 100% onafhankelijke opstelling en een unieke betrokkenheid bij het eiland is Adviesgroep De Vogel bij uitstek toegerust om u te begeleiden op de belangrijkste momenten van uw financiële leven.

Nieuwsoverzicht
© s.v. D.B.G.C Ontwikkeld en gesponsord door: Quest Media. Onderhoud: WeDesignIt