VRIJWILLIGER IN BEELD 4

01.11.2019

Wie zijn al die mensen die voor en achter de schermen onze club draaiende houden? Wat doen ze allemaal? Wie tappen de biertjes, wie houden kleding en de kantine schoon? Van de enthousiaste coach op matchday tot de kalker in de daluren .............................

Als ouders van jeugdleden iets voor DBGC willen betekenen zijn we daar natuurlijk hartstikke blij mee. Onlangs slaagden we erin samen met de jeugdcommissie een mooi aantal ouders in de kantine te verzamelen die we bijpraatten over het jeugdbeleidsplan en vrijwilligerswerk bij onze club. Lisette Schutter was een van die moeders die zich spontaan beschikbaar stelde voor de schoonmaak. Daarbij beloofde ze een poging te wagen haar schoonvader te enthousiasmeren.

Nou, dat is uitstekend gelukt!! BAS SCHUTTER is een van die vele opa’s die het leuk vindt dat zijn kleinkinderen bij DBGC voetballen en dat hij iets voor de club kan doen. Zijn glazenwassersbedrijf heeft hij overgedaan naar zijn zoon, maar hij verstaat zijn vak nog uitstekend. Daar heeft DBGC volop profijt van. Hier is BAS bezig met de buitenboel, dadelijk gaat hij ook nog naar binnen om daar de ramen te zemen. Het resultaat van BAS’ werk mag er zijn. De ruiten blinken weer als een spiegeltje.

Vele handen maken licht werk, luidt een oud gezegde. We denken dat het schoonmaakteam met de komst van de nieuwe (en het behoud van de oude) vrijwilligers de boel goed voor elkaar gaat krijgen.


Vrijwilligers,……………………., je kunt er niet genoeg van krijgen

Nieuwsoverzicht
© s.v. D.B.G.C Ontwikkeld en gesponsord door: Quest Media. Onderhoud: WeDesignIt