Winterkamp 2019

19.11.2019

Beste jeugdleden (6 t/m 14 jarigen),

Wij zijn al weer aardig op weg naar het einde van het jaar en is het dus onder andere weer tijd voor het traditionele winterkamp.
Het winterkamp is een tweedaags feestje met overnachting en vindt plaats op vrijdag 3 januari 2020 en zaterdag 4 januari 2020. De deelnemers zullen de nacht doorbrengen in de kleedkamers van de accommodatie. Ideaal om jonge kinderen eventueel te laten wennen aan het zomerkamp. De eerste dag zullende kinderen bezig gehouden worden met diverse activiteiten en de tweede dag zullen we, in tegenstelling tot andere jaren, niet in de Grutterswei doorbrengen, maar ‘s morgens deelnemen aan de nieuwjaarstraining. Het definitieve programma en overige bijzonderheden zullen enige dagen voor aanvang van het kamp aan de deelnemers bekend worden gemaakt.

Aanmeldingen (Tot 09-12-2019)

De eerste deelnemers voor het winterkamp, wat gehouden gaat worden op 3 en 4 januari 2020 a.s. zijn binnen en dat zijn de volgende jeugdleden:

JO14

Jim Stroom, Yannieck Hobbel, Jesse Beijer, Yoran van Dijk

JO 12

Tom Dullemond, Lars Beijer

JO 11

Siem  Hotting, Sven Bezemer

JO 11 M

Maud Brinkman,  Jade Pulleman, Maud Kievit

JO 10

Tano Visser

JO 9

Jesse van der Meij

JO 8:

Maes Pulleman

Met vriendelijke groet namens de begeleiding,

Teun van Noord.

Aanmelden

Zoals hierboven vermeld is het winterkamp bestemd voor jongens en meiden van 6  t/m 14 jaar (JO8 tot en met JO15). Heb je zin om dit leuke evenement mee te beleven, kun je je aanmelden bij Teun van Noord. Dit kan via e-mail (t.noord@chello.nl) of het ondergaande formulier uiterlijk 20 december 2019 in de bus te gooien op Wilhelminastraat 27.

 

Nieuwsoverzicht
© s.v. D.B.G.C Ontwikkeld en gesponsord door: Quest Media. Onderhoud: WeDesignIt