Winterkamp 2019

19.11.2019

Beste jeugdleden (6 t/m 14 jarigen),

Wij zijn al weer aardig op weg naar het einde van het jaar en is het dus onder andere weer tijd voor het traditionele winterkamp.
Het winterkamp is een tweedaags feestje met overnachting en vindt plaats op vrijdag 3 januari 2020 en zaterdag 4 januari 2020. De deelnemers zullen de nacht doorbrengen in de kleedkamers van de accommodatie. Ideaal om jonge kinderen eventueel te laten wennen aan het zomerkamp. De eerste dag zullende kinderen bezig gehouden worden met diverse activiteiten en de tweede dag zullen we, in tegenstelling tot andere jaren, niet in de Grutterswei doorbrengen, maar ‘s morgens deelnemen aan de nieuwjaarstraining. Het definitieve programma en overige bijzonderheden zullen enige dagen voor aanvang van het kamp aan de deelnemers bekend worden gemaakt.

Aanmeldingen (Tot 09-12-2019)

Tot op heden hebben de volgende jeugdleden zich aangemeld voor het winterkamp wat gehouden zal worden op 3 en 4 januari 2020:

Aanmelden kan nog steeds (tot en met 20 december).

Ben je van mening dat je bent aangemeld voor dit winterkamp, maar staat je naam er niet bij, laat het mij dan z.s.m. weten.

JO14

Jim Stroom, Yannieck Hobbel, Jesse Beijer, Yoran van Dijk, Rick Fransen, Bento Schutter, Luuk Borsboom

JO14m

Mirte van Huizen, Julia Konijnenburg, Joni Nobels

JO13

Finn Nelis (ovb), Sil Nelis (ovb)

JO12

Tom Dullemond, Lars Beijer

JO11

Siem  Hotting, Sven Bezemer, Thijs van Es, Murad Kasim

JO11m

Maud Brinkman,  Jade Pulleman, Maud Kievit, Mila Schutter, Yara Schutter, Lynn van Huizen, Lieke van Noord

JO10

Tano Visser

JO9

Jesse van der Meij, Lucas Janbroers, Jesper van Wezel

JO8:

Maes Pulleman.

Met vriendelijke groet namens de begeleiding,

Teun van Noord.

Aanmelden

Zoals hierboven vermeld is het winterkamp bestemd voor jongens en meiden van 6  t/m 14 jaar (JO8 tot en met JO15). Heb je zin om dit leuke evenement mee te beleven, kun je je aanmelden bij Teun van Noord. Dit kan via e-mail (t.noord@chello.nl) of het ondergaande formulier uiterlijk 20 december 2019 in de bus te gooien op Wilhelminastraat 27.

 

Nieuwsoverzicht
© s.v. D.B.G.C Ontwikkeld en gesponsord door: Quest Media. Onderhoud: WeDesignIt