AARDIGHEIDJE VOOR DBGC-VRIJWILLIGERS

06.12.2019

Trainers, leiders, schoonmakers, bar- en keukenpersoneel, werkploeg, commissieleden en andere vrijwilligers
                                                                      OPGELET!!!

DBGC heeft ongeveer 430 leden en donateurs. Ruim 25% daarvan, zo’n 125 mensen, zetten zich als vrijwilliger in voor onze club. Sommigen op afroep, anderen met vaste taken op vaste tijdstippen. Wie je ook bent, jong of oud(er) en wat je ook doet voor DBGC, wees ervan overtuigd dat we jullie inzet erg op prijs stellen. Zonder vrijwilligers geen voetbalvereniging!

Het leek ons eens aardig  in deze feestmaand onze waardering met iets tastbaars te laten blijken. Met dezelfde passie waarmee jullie je inzetten voor onze club heeft BAKKERIJ KOESE speciaal voor DBGC een heerlijk vers en ambachtelijk kerststolletje gemaakt.

Jullie presentje is af te halen op vrijdagavond 13 december tussen 18.00 en 20.00 uur in de bestuurskamer. Ook zaterdag 14 december zitten er vanaf 08.00 tot 12.30 uur mensen in de bestuurskamer klaar om de stolletjes uit te delen.

Met een dergelijk groot aantal vrijwilligers gaan we vast iemand over het hoofd zien. Zijn we je vergeten? Jullie kennen je bestuursleden hopelijk goed genoeg om ons daarop face-to-face (niet te verwarren met Facebook) te attenderen.  

Vriendelijke groeten en gezellige feestdagen,
het bestuur

Nieuwsoverzicht
© s.v. D.B.G.C Ontwikkeld en gesponsord door: Quest Media. Onderhoud: WeDesignIt