“DBGC 4 krijgt inloopshirts van sponsoren”

10.12.2019

DBGC 4 heeft sinds dit seizoen inloopshirts voor bij de wedstrijden. De Inloopshirts zijn gesponsord door RVP Music 010 en M4events&Catering. Deze bedrijven staan voor entertainment, gezelligheid, service en kwaliteit evenals goede prestaties. Dit maakt de verbondenheid met DBGC 4 groot, een team waar plezier voorop staat, het altijd gezellig is maar ook enthousiast voor de winst gespeeld wordt.

RVP Music 010 is een jong bedrijf wat zich richt op het verzorgen van DJ diensten (muziek, licht & geluid) voor alle voorkomende feesten en evenementen op iedere gewenste locatie. In 2018 is RVP Music 010 opgericht door Robin van Peperstraten. Mede door zijn passie voor muziek, licht & geluid heeft hij al 50+ feesten/evenementen mogen verzorgen. Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag, school- of bedrijfsfeest. Bij RVP Music 010 denken wij met u mee om zo tot de juiste invulling te komen van uw feest. Klant tevredenheid, flexibiliteit, kwaliteit en gezelligheid zijn termen die voor ons erg belangrijk zijn. Wij willen ervoor zorgen dat u tijdens het feest nergens naar om hoeft te kijken op het gebied van entertainment en volledig ontzorgd bent.

Facebook: www.facebook.com/RvpMusic010
Instagram: www.instagram.com/rvpmusic010

M4Events&Catering is een evenementen en cateringbedrijf gevestigd in Oude-Tonge.
Het bedrijf staat onder leiding van Michel en Lisette Landzaad zij werken al vanaf 1986 samen in de horeca en hebben een scala aan ervaring. M4events&Catering onderscheidt zich door het volledig in eigen beheer bereiden en verzorgen van catering activiteiten. Zij hebben zich gespecialiseerd in het totaal verzorgen van uw feest, en uw feest tot een bijzondere en zeer geslaagde beleving voor u en uw gasten te maken. De mogelijkheden zijn oneindig en kwaliteit is bij M4events&Catering gewoon standaard. M4events&Catering voor de totale ontzorging van uw zakelijke of particuliere evenement.

Facebook: https://bit.ly/2Psed8O
Instagram: www.instagram.com/m4eventscatering/

RVP Music 010 en M4events&Catering wensen de spelers van DBGC 4 een succesvolle en gezellige periode toe vol mooie prestaties!

Nieuwsoverzicht
© s.v. D.B.G.C Ontwikkeld en gesponsord door: Quest Media. Onderhoud: WeDesignIt