Jan van Asperen nieuwe keeperstrainer bij DBGC

25.03.2020

Toen bekend werd dat de huidige keeperstrainer Marco de Koning na dit seizoen zijn taken als keeperstrainer bij de A-selectie van DBGC neer zou leggen is het bestuur van DBGC op zoek gegaan naar een opvolger. Geen eenvoudige klus, maar in haar zoektocht naar een nieuwe keeperstrainer is DBGC uitgekomen bij Jan van Asperen. Komend seizoen zal Jan onze keepers Roy Nieuwland en Mark Stroom en enkele jeugdkeepers onder handen nemen zodat zij zich verder kunnen ontwikkelen als keeper.

Jan van Asperen heeft zelf jarenlange ervaring als eerste doelman bij SNS in Stad aan ’t Haringvliet en kijkt ernaar uit om andere keepers te helpen om een betere doelman te worden.

Het bestuur van DBGC is erg blij met de komst van Jan van Asperen als keeperstrainer. De technische staf van de A-selectie van DBGC voor het seizoen 2020/2021 is met zijn komst volledig rond.

Tot slot bedankt DBGC via deze weg de huidige keeperstrainer Marco de Koning voor zijn jarenlange inzet. Hij heeft verschillende keepers bij onze club een stap verder kunnen brengen in hun ontwikkeling en was daarmee zeer waardevol.

Het bestuur.

Nieuwsoverzicht
© s.v. D.B.G.C Ontwikkeld en gesponsord door: Quest Media. Onderhoud: WeDesignIt