DBGC versterkt zich met drietal

04.05.2020

In de afgelopen periode heeft de Voetbal Technische Commissie van DBGC, ondanks de corona crisis, niet stilgezeten. Voor aankomend seizoen hebben een drietal spelers aangegeven zich bij de selectie te willen voegen voor het aankomende seizoen.

Van Groote Lindt komt Josef Balaydin over. Deze 24-jarige middenvelder uit Rotterdam wil zich graag op het niveau van de 2e klasse bewijzen als een betrouwbare, dynamische basisspeler. Daarnaast komt Mels de Blok over van 4e-klasser Flakkee. Deze 21-jarige buitenspeler jaagt zijn sportieve ambitie na en hoopt bij DBGC zich verder te kunnen ontwikkelen en sportieve successen te boeken.

Verder is al langer bekend dat Stefan de Leeuw na een paar jaar weer terug keert op het oude nest. Stefan vertrok na het seizoen 2017/2018 naar Herkingen mede door zijn werksituatie. Sinds kort woont Stefan weer in Oude-Tonge, dit maakte de keuze voor een ‘comeback’ bij DBGC makkelijk. Hij komt over van vv Herkingen.

De VTC is zeer verheugd met de komst van Josef, Mels en Stefan. We wensen hun veel plezier en succes in hun tijd bij DBGC.

Nieuwsoverzicht
© s.v. D.B.G.C Ontwikkeld en gesponsord door: Quest Media. Onderhoud: WeDesignIt