CORONA-AANPASSINGEN OP DE KOEPEL

06.08.2020

Gelukkig mogen de trainingen en wedstrijden weer van start gaan. Om een en ander allemaal in goede banen te leiden heeft de barcommissie nagedacht over een zo veilig mogelijke omgeving op en rond onze velden. Omdat we allemaal belang hebben bij lekker voetballen en een goed draaiende kantine (na bijna een half jaar zonder omzet) vragen we van al onze leden en bezoekers begrip voor de genomen maatregelen.

• Voor alle leden en bezoekers is de LOOPROUTE naar terras, kantine, kleedkamers, trainingsveld en velden 1 en 2 vanaf de toegangspoort LINKS om de gebouwen heen, langs  de units. We verlaten het complex weer met alle gebouwen RECHTS. Er is geprobeerd de route zo duidelijk mogelijk te markeren.
• Boven de 18 jaar houden we ons aan de 1,5 meter. Ook in kleedkamers, doucheruimtes en toiletten.
• We verplaatsen geen tafels en stoelen. De kantine is door onze vrijwilligers ingericht om de afstand zo goed mogelijk te kunnen waarborgen.
• De kantinevrijwilligers achter de bar en in de keuken proberen zo goed mogelijk de 1,5 meter in acht te nemen en er is extra aandacht voor hygiëne.
• We proberen zoveel mogelijk met pin te betalen.
• Bij jeugdtrainingen en wedstrijden mogen er geen ouders in de  kleedkamers zijn.

Het is even afwachten hoe de voorgenomen maatregelen gaan uitpakken. Het vraagt wel iets van ons aller aanpassingsvermogen. We hopen erop dat jullie je eigenbelang ondergeschikt willen maken aan het belang van DBGC in het bijzonder en ieders gezondheid in het algemeen. Het laatste wat een rechtgeaarde DBGC’er wil, is dat we de boel opnieuw voor langere tijd moeten sluiten.

kantinevrijwilligers en bestuur DBGC


 

Nieuwsoverzicht
© s.v. D.B.G.C Ontwikkeld en gesponsord door: Quest Media. Onderhoud: WeDesignIt