UW STEM VOOR S.V. DBGC BIJ RABO CLUB SUPPORT

28.09.2020

Van 5 tot en met 25 oktober kunnen leden van de RABOBANK met een stem op DBGC onze club een handje helpen. RABO CLUB SUPPORT is de nieuwe naam van de actie die voorheen bekend stond als RABO CLUBKAS ACTIE. De naam mag dan nieuw zijn, de bedoeling blijft hetzelfde: het financieel ondersteunen van je favoriete club.

DBGC heeft in de afgelopen jaren veel stemmen gekregen van de Rabobankleden. Blijkbaar is de gunfactor hoog. We hebben leuke projecten kunnen financieren van de voormalige opbrengsten van deze actie. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwe speeltoestellen in speeltuin Het Vriendje en de automatische handendrogers in de toiletgroepen. Verder werden de schoonmaakvrijwilligers uitgerust met betere materialen en naar verluidt kan de schoonmaak wederom wel wat nieuwe uitrusting gebruiken.

Steeds meer verenigingen en stichtingen schrijven in voor de RABO CLUB SUPPORT. In onze regio inmiddels meer dan driehonderd. Niettemin is DBGC in deze regio van meet af aan een top-3 ontvanger geweest qua aantal stemmen en natuurlijk hopen we dat in 2020 opnieuw te bereiken. Dus Rabobankleden houd de Rabobank-website in de gaten en laat uw ( twee) stemmen voor DBGC niet verloren gaan. Er mogen in totaal 5 stemmen worden verdeeld, met maximaal 2 per deelnemende club. Onze club staat onder deelnemers vermeld met  de naam S.V. DBGC

Nieuwsoverzicht
© s.v. D.B.G.C Ontwikkeld en gesponsord door: Quest Media. Onderhoud: WeDesignIt