Aanvullende info voor onze jeugdleden t/m de JO17

15.10.2020

Naar aanleiding van de berichtgeving op onze website volgt hier nog wat aanvullende informatie omtrent trainingen en het organiseren van onderling wedstrijden.

Vanaf maandag 19 oktober gaat de jeugd weer 2x trainen. We hebben weer de beschikking over veld 3 en zitten dus zo weer wat ruimer in de trainingsmogelijkheden. Het schema zal in de loop van de week gedeeld worden.

Op de website wordt de mogelijkheid tot het organiseren van onderlinge wedstrijden op zaterdag open gehouden. Wij als jeugdcommissie hebben in overleg met bestuur besloten om dit niet te gaan doen. Ons inziens gaan we een onbeheersbare situatie creëren door de vele “reis” bewegingen die ontstaan doordat er teveel teams willen trainen dan wel een trainingswedstrijd willen spelen op zaterdag. We houden het dus bij 2x trainen in de week en op zaterdag zullen er geen jeugdactiviteiten worden georganiseerd op ons sportcomplex voor tenminste de komende 4 weken.

De kleedkamers zullen voor de komende 4 weken gesloten zijn. De toiletunit tussen kleedkamer 8 & 9 zal geopend zijn voor noodgevallen.
Er mogen in geen geval andere mensen op het sportcomplex komen op trainingsavonden dan de trainers en eventueel de dienstdoende coördinator. Geen ouders dus als toeschouwers. Ouders kunnen hun kroost afzetten en ophalen bij de poort.

Aan spelers die op fiets komen het dringende verzoek om de fietsverlichting aan te zetten. Dit voor de eigen veiligheid en tevens voor de veiligheid van de automobilisten. Dringende oproep aan de ouders om te zorgen voor een deugdelijke verlichting op de fietsen van uw kroost !

Tevens doen wij het dringende verzoek om langs 1 kant het sportcomplex te betreden. AUB dus niet via het bungalowpark en / of het bospad komen.
Gebruik de linkerkant van de hoofdpoort om het terrein te betreden en verlaat het complex via het poortje langs het kassahok.
Binnen de poort kunnen de fietsen direct rechts worden neergezet. Gelieve daarna de looproute te volgen over het complex.

Voor de trainers geldt het dringende advies om de geldende 1,5 meter afstand van elkaar als trainers aan te houden en niet met meerdere mensen tegelijk het ballenhok te betreden.

Bij de kleedkamers hangen 2 desinfectie apparaten. Wijs de spelers op de aanwezigheid en stimuleer het gebruik er van voor en na de trainingen. Mocht er een apparaat leeg zijn, geef dit even door via de app aan de jeugdcommissie.

Mochten er onverhoopt toch nog vragen of onduidelijkheden zijn naar aanleiding van het bovenstaande, stel ze binnen alle redelijkheid gerust.
Succes allemaal en laten we samen proberen er iets moois van te maken in deze barre en onzekere tijden, maar dat kan alleen als we ons allemaal eensgezind aan de geldende regels houden !

De Jeugdcommissie

Nieuwsoverzicht
© s.v. D.B.G.C Ontwikkeld en gesponsord door: Quest Media. Onderhoud: WeDesignIt