GEEN NIEUWJAARSRECEPTIE, WEL ALV

11.12.2020

Verrassend is het niet, ons clubgebouw op de Koepel blijft tot nader datum op slot. Iedere rechtgeaarde DBGC’er had anders gehoopt.

Het is een jaarlijks terugkerend evenement dat appelleert aan ons DBGC-clubgevoel: de nieuwjaarsreceptie met de terug- en vooruitblik in de speech van de voorzitter, de jubilarissen, de training, de hapjes en drankjes en de toost met elkaar op een voortvarende, sportieve toekomst voor DBGC. Niets van dat alles bij de start van 2021.

Natuurlijk hoort een club als DBGC meer te bruisen dan onder de huidige omstandigheden. We hebben er alle vertrouwen in dat dat weer gaat gebeuren, maar ons geduld wordt veel meer dan ons lief is op de proef gesteld. Petje af voor alle vrijwilligers die zich blijven inzetten om alles wat nog wél kan, mogelijk te maken. Dank ook aan al onze leden, donateurs en sponsors die DBGC trouw blijven terwijl we het clubgevoel maar zeer mondjesmaat kunnen meemaken.

Vrijdagavond 5 februari 2021 houden we in ieder geval de Algemene Ledenvergadering die we in november moesten uitstellen. Als het kan in de kantine, anders online. Houd goed de berichtgeving op de website en de socialmedia van DBGC in de gaten.

We wensen alle DBGC’ers de fijnst mogelijke feestdagen en een veel voorspoediger, sportiever en gezonder 2021 toe.


Met vriendelijke groet en bluuf gezond!
DBGC-bestuur

Nieuwsoverzicht
© s.v. D.B.G.C Ontwikkeld en gesponsord door: Quest Media. Onderhoud: WeDesignIt