NIEUWJAARSTRAINING VOOR JEUGD T/M 17

18.12.2020

Ondanks deze barre tijden met de nodige beperkingen voor wat betreft het beoefenen van jullie geliefde voetbalsport, willen we de traditionele nieuwjaarstraining voor onze jeugdvoetballers wel door laten gaan. We willen jullie dan ook van harte uitnodigen om op zaterdag 9 januari 2021 het nieuwe jaar in te luiden met een onderling partijtje voetbal gevolgd door een kleine versnapering na afloop.

Vanzelfsprekend kan en mag dit alleen met inachtneming van de geldende corona berperkingen en zal het een nieuwjaarstraining worden in afgeslankte vorm:

·       Er mag alleen in teamverband gevoetbald worden door jeugdleden t/m 17 jaar;

·       De kantine en kleedkamers blijven gesloten, dus thuis aan- en uitkleden. Vergeet geen extra warme kleding voor de terugweg;

·       Publiek is tijdens deze training niet welkom op de accommodatie;

·       We willen het aantal personen boven de 17 jaar beperken. Het verzoek is dan ook om slechts 1 leider per team af te vaardigen. Ben je de enige leider van een team en ben            je verhinderd, laat het dan weten, zodat we daar rekening mee kunnen houden en we ook jouw spelers tijdig aan de gang kunnen zetten;

·       Na afloop van de training en de versnapering is het helaas niet mogelijk om nog even gezellig na te praten;

·       Heb je corona gerelateerde klachten, dan blijf je thuis. 

 

Aanvang training: 10:30 uur. Wees op tijd.

Einde training: 11:30 uur.

Het is handig als we bij benadering weten hoeveel spelers we kunnen verwachten, dus heb je interesse om aan deze training deel te nemen, meld je dan voor 4 januari 2021 aan bij je trainer/leider.  Deze kan dat dan weer aan de coördinator doorgeven.

Wij wensen jullie en je familie fijne kerstdagen toe en een gezond en hopelijk sportiever en actiever 2021

De jeugdcommissie

Nieuwsoverzicht
© s.v. D.B.G.C Ontwikkeld en gesponsord door: Quest Media. Onderhoud: WeDesignIt