Ga jij ook voor supersnel glasvezel internet?

11.02.2021

Beste DBGC’ers

DBGC en DELTA Fiber Netwerk werken samen tijdens de onlangs gestarte glasvezelcampagne van DELTA Fiber Netwerk in Ooltgensplaat, Oude-Tonge en Nieuwe-Tonge om glasvezel onder de aandacht te brengen bij alle DBGC’ers. Voor de toekomst van onze dorpen is glasvezel een belangrijke ontwikkeling. Als op 7 april 2021 minimaal 35% van de inwoners zich heeft aangemeld voor een glasvezelabonnement komt er ook glasvezel in deze dorpen!

Deze samenwerking is voor onze vereniging van belang, aangezien de sponsoring van DELTA Fiber Netwerk voor de vereniging extra geld in het laatje brengt. Als je kiest voor glasvezel en je inschrijft via één van de twee links van de club krijgen wij € 50,- per inschrijving. Jijzelf ontvangt dan € 25,-. Tijdens deze coronaperiode is het erg lastig om extra inkomsten voor de vereniging te genereren. De kantine is dicht, dus deze omzet is volledig weggevallen. Deze extra impuls is dus van grote waarde voor onze vereniging.

Wij willen je dus vragen als je overweegt een abonnement af te sluiten bij Caiway of Delta, om dan één van de volgende links te gebruiken, en hiermee de vereniging te ondersteunen.

Caiway: http://aklam.io/4qaSkd
Delta: http://aklam.io/ymznus


Mocht je nog vragen hebben of meer informatie wensen ga dan naar welkomglasvezel.nl

Met vriendelijke groet,

Wilko Pulleman, namens de Sponsorcommissie DBGC

Nieuwsoverzicht
© s.v. D.B.G.C Ontwikkeld en gesponsord door: Quest Media. Onderhoud: WeDesignIt