EVENEMENTEN JEUGD GESLAAGD

29.03.2021

Nadat onze jeugdleden zich op zaterdag 20 maart hadden vermaakt met House of Esports en de stichting ZIJN, was er op vrijdagmiddag en –avond 26 maart de VoetbalParty: een voetbal zeskamp onder de aanstekelijke begeleiding van Mathijs en Romano.

In twee sessies, welke afgewerkt werden onder frisse, maar droge weersomstandigheden, streden in totaal ruim 90 jeugdleden om de felbegeerde Voetbalparty medailles. De zeskamp bestond uit de onderdelen boarding voetbal, stropdas schieten, gatenschieten, partijvoetbal, schotsnelheid en een voetbalkennis quiz. Bij alle onderdelen konden punten worden behaald en degenen die de meeste punten hadden behaald in hun categorie, bepaalden aan het eind van de sessie op het onderdeel schotsnelheid wie zich als de nummers 1, 2 en 3 konden laten kronen. Uiteraard was het winnen bijzaak en stond het plezier hebben voorop.  En gelet op het enthousiasme van onze jongens en meiden was dit zeker het geval. Hoewel het de bekende voetbalonderdelen waren, maken de opblaasattributen het toch wat kleurrijker en leuker, waarbij ook sommige leiders zich lieten verleiden hun kunsten te etaleren.

Al  met al weer een geslaagd evenement in een periode waarin vooral onder elkaar getraind wordt zonder uitzicht op wedstrijden.

 

Nieuwsoverzicht
© s.v. D.B.G.C Ontwikkeld en gesponsord door: Quest Media. Onderhoud: WeDesignIt