Jeugdig DBGC verliest van Hellevoetsluis

05.07.2021

Afgelopen zaterdag heeft DBGC een nederlaag moeten slikken tegen het Hellevoetsluis van Paul Bestebreur ( 1-2 ). Vanwege het ontbreken van een aantal vaste waardes als Jacco de Gast, Jeroen Sep, Robert Koster, Josef Balaydin en Mels de Blok stond er een jeugdig DBGC op het veld met in de aanval de twee jonge talenten Robbin Troost (18) en Sem Vos (17).

In de eerste 8 minuten overrompelde Hellevoetsluis de Oude Tongenaren met veel energie en felheid. Nadat DBGC zich tot twee keer onder de druk uit wist te spelen, sloeg de twijfel bij Hellevoetsluis toe. Het lukte DBGC vervolgens een half uur lang om hele goede, grote kansen te creëren. Van deze 4 grote mogelijkheden wist alleen Robbin Troost zich op het scoreformulier te krijgen. Een 1-0 voorsprong die het rustsignaal niet haalde. Met een mooie aanval wist Hellevoetsluis kort voor rust de gelijkmaker op het bord te krijgen. Enkele minuten later werd het zelfs 1-2, doordat een snel genomen vrije trap van een grote afstand prachtig binnen geschoten werd.

In de tweede helft werd er mede door de vele wisselingen niet meer de intensiteit gehaald als voor rust. DBGC deelde nog wat speldenprikjes uit, Hellevoetsluis liet het na de score verder uit te breiden.

Een nuttige oefenpot voor de vele jonge spelers van DBGC. Op naar donderdag 8 juli, dan wordt er gespeeld in Dinteloord tegen vv Prinseland.

Nieuwsoverzicht
© s.v. D.B.G.C Ontwikkeld en gesponsord door: Quest Media. Onderhoud: WeDesignIt