ENTHOUSIASTE VRIJWILLIGERS OP GESLAAGD BEDRIJVENTOERNOOI

11.07.2021

Zaterdag 10 juli namen meer dan 30 teams deel aan het 7x7 bedrijventoernooi. Aanvankelijk stond het toernooi op de agenda voor 26 juni. De toen geldende coronamaatregelen stonden dat niet toe. Na de persconferentie van afgelopen vrijdag 9 juli naar aanleiding van de oplopende besmettingscijfers was het opnieuw even spannend, maar na goed overleg tussen het bestuur en de organisatie werd besloten het toernooi niet te cancelen.

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd evenement. Beregezellig, er werd leuk gevoetbald, bijgekletst en genetwerkt en afgezien van de paar spatjes regen werkten de weergoden ook aardig mee. De keuken en bar, tevens uitgerust met afhaal- en tappunten buiten en op het terras, draaiden op volle toeren. Dat was een mooie bijkomstigheid na een lange periode zonder noemenswaardige baromzet.

Een welgemeend woord van dank aan alle vrijwilligers die uiteenlopend van enkele uurtjes tot en met de hele dag en avond beschikbaar waren, is hier zeer op zijn plaats. Dankzij jullie inzet werd het bedrijventoernooi een superdag. Heel veel dank daarvoor. Zo'n succes is voor herhaling vatbaar en daar waren de meeste bezoekers het roerend mee eens.

 

 

 

Nieuwsoverzicht
© s.v. D.B.G.C Ontwikkeld en gesponsord door: Quest Media. Onderhoud: WeDesignIt