STEM OP DBGC BIJ RABO CLUB SUPPORT

03.10.2021

Van 4 tot en met 25 oktober kunnen leden van de RABOBANK met een stem op DBGC onze club een handje helpen. RABO CLUB SUPPORT is de naam van de actie die voorheen bekend stond als RABO CLUBKAS ACTIE. 

DBGC heeft in de afgelopen jaren veel stemmen gekregen van de Rabobank-leden. Blijkbaar is de gunfactor hoog. We hebben leuke projecten kunnen financieren van de voormalige opbrengsten van deze actie. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwe speeltoestellen in speeltuin Het Vriendje en de automatische handendrogers in de toiletgroepen. Verder werden de schoonmaakvrijwilligers uitgerust met betere materialen en ook dit jaar is er weer een wensenlijstje waar we als club jouw steun goed kunnen gebruiken.

Steeds meer verenigingen en stichtingen schrijven in voor de RABO CLUB SUPPORT. In onze regio inmiddels meer dan driehonderd. Niettemin is DBGC in deze regio van meet af aan een top-3 ontvanger geweest qua aantal stemmen en natuurlijk hopen we dat in 2021 opnieuw te bereiken.Dus Rabobankleden houd de Rabobank-website in de gaten en laat uw stem voor DBGC niet verloren gaan. Er mogen in totaal 3 stemmen worden verdeeld, met maximaal 3 per deelnemende club. Onze club staat onder deelnemers vermeld met  de naam S.V. DBGC

 

Nieuwsoverzicht
© s.v. D.B.G.C Ontwikkeld en gesponsord door: Quest Media. Onderhoud: WeDesignIt