Vrienden van DBGC

Hoe word ik lid?

In de kantine hangen inschrijfformulieren om u als lid aan te melden, deze kunt u deponeren in de bus Vrienden van DBGC welke achter de bar te vinden is. U kunt ook uiteraard direct contact opnemen met Jan-Willem Pulleman (zie contactgegevens onderaan deze pagina). 

Waarom zou ik lid worden?

Voor een jaarlijkse bijdrage vanaf slechts € 25,- kunnen wij als Vrienden van DBGC veel goede en leuke dingen ondersteunen, die uitsluitend ten goede komen aan de vereniging. Denk hierbij aan de werkploeg die gereedschap nodig heeft, of denk aan trainingsmateriaal voor de jeugd, zodat zij hun voetbaltalenten kunnen ontwikkelen.

Wat zie ik ervoor terug?

Als lid van Vrienden van DBGC zal uw naam prijken op het bord dat in de kantine hangt. Zo kan iedereen zien dat u één van de vele leden bent. Middels een nieuwsbrief houden we u op de hoogte van alle activiteiten die wij zullen ondersteunen. Hoe meer leden Vrienden van DBGC heeft, des te meer dingen wij kunnen doen voor de vereniging.

Hoe is de betaling geregeld? 

Als lid heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor welk bedrag u de Vrienden van DBGC steunt. Het minimale bedrag is € 25,- per jaar. Deze betaling vindt plaats in de maand november. U kunt uw financiele bijdrage overmaken naar rekeningnummer NL88RABO0134452984 t.n.v. lidmaatschap Vrienden van DBGC.

Contactpersoon

Jan Willem Pulleman
Email: vrienden@dbgc.nl 
Tel:06-2116 75 18